Trăiește suspansul unei situații limită!

Într-un oraș european se află o bombă chimică... numai tu poți salva populația.

Testează-ți îndemânarea și descoperă indiciile ascunse!

Odată intrat în joc, folosește toate resursele de care dispui și încheie cu succes misiunea! Ceasul ticăie, iar bomba poate exploda în orice moment.

  • 60min
  • 2-6 persoane
  • Dificultate medie

Totul a început când...

... un agent sub acoperire s-a infiltrat într-o celulă teroristă din Europa. Recent ai pierdut legătura cu el, însă ți-a lăsat o serie de indicii despre teroriști. Ultima informație pe care ai primit-o este că aceștia plănuiesc un atac cu bombă chimică. Tot ce știi în acest moment este că bomba a fost plasată în rețeaua de metrou a unui oraș european. Numărătoarea inversă a început deja, iar tu ești singurul care poate salva situația.

Cum se încheie povestea?

Totul e în mâinile tale! Teroriștii te provoacă să acționezi contra cronometru și să previi dezastrul chimic. Misiunea ta și a echipei tale este să descifrați puzzle-urile și să dezamorsați bomba în maxim 60 de minute! Ești pregătit să intri în joc? Un întreg oraș se bazează pe tine!

PREȚURI

Internal Affairs 40 lei / scenariu + 40 lei / persoană
Chemical Attack 50 lei / scenariu + 40 lei / persoană

Prețurile sunt formate dintr-o componentă fixă, dependentă de scenariul de joc ales, plus o componentă variabilă ce depinde de numărul de persoane din echipa ta. Spre exemplu, prețul pentru o echipă de 3 persoane care joacă Chemical Attack este 50 + 40 × 3 = 170 lei.