Prietenii, la evadare se cunosc!

Stimulează munca în echipă printr-un joc de evadare! Distracția și experiențele provocatoare sunt garantate.

Cine suntem?

Ideea creării unei afaceri bazată pe jocurile de tipul escape room ne-a venit în urma propriei experiențe de evadare trăită acum câțiva ani la Budapesta. Așa că, în noiembrie 2015, am decis să completăm piața activităților distractive din Brașov prin puzzle-uri inteligente și elemente aparte.

Tematicile camerelor de evadare sunt realizate de la 0 de către noi și inspirate atât din preferințele personale, cât și din opiniile clienților. Ori de câte ori compunem o poveste, ne gândim la un scenariu care nu ar putea avea loc în viața de zi cu zi, dar care merită trăit prin joc.

Misiunea noastră este să dezvoltăm în continuare jocuri de calitate și să inițiem cât mai multe persoane în cultura distracției inteligente. De asemenea, ne dorim ca fiecare participant să se bucure de timpul liber petrecut la Obscuria și să revină de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.

Andrei: În puține cuvinte, aș scrie că sunt programator cu apucături de antreprenor. La Obscuria, pe lângă realizarea modulelor de joc, mă ocup de programarea lor și de tot ceea ce înseamnă automatizarea și eficientizarea proceselor interne. Atunci când sunt urgențe, se rupe un cablu sau se strică un mecanism, mă teleportez și intervin la fața locului. Dacă nu reușesc sa rezolv altfel problema, aplic metoda rusească.

Ioana: La bază sunt farmacist, însă am renunțat la profesia mea pentru că aici e locul în care îmi pot da frâu liber imaginației. La Obscuria fac o mulțime de lucruri complet diferite, printre care conceperea puzzle-urilor, proiectarea și construirea jocurilor și administrarea punctului de lucru. Pe lângă acestea, șurubelnițele și mașinile de găurit nu mai sunt, de multă vreme, de domeniul SF-ului pentru mine.

Aventura ta începe aici!

Tu din ce film vrei să faci parte? Fii agentul sub acoperire trimis să dezamorseze o bombă sau spionul aflat în căutarea informațiilor secrete. La fiecare pas ți se poate dezvălui un indiciu, o ascunzătoare secretă sau un mesaj aparent invizibil pe care trebuie să îl citești. Acțiunea și adrenalina te așteaptă!

  • 60min
  • 2-6 persoane
  • Dificultate medie

Chemical Attack

Escape Room

Detalii
  • 60min
  • 2-6 persoane
  • Dificultate medie

Internal Affairs

Escape Room

Detalii