Fii și tu personajul negativ, o dată-n viață!

Readu-l pe Dracula pe tărâmul celor vii și puneți stăpânire pe lume pentru a o transforma în iad! Ai sânge pentru a face asta?

Atmosfera te ține în suspans, iar surprizele nu încetează să apară

Pătrunde în criptele de sub castelul Bran și treci prin toate probele care te așteaptă pe tărâmul lui Dracula. Ai o singură șansă să-l readuci în lumea celor vii. Nu o rata!

  • 60min
  • 2-6 persoane
  • Dificultate medie

Povestea începe când…

Dracula, întruchiparea diavolului, a avut o primă venire pe tărâmul celor vii, când s-a materializat într-o creatură perfidă, cunoscută astăzi drept vampir. Scopul lui a fost acela de a pune stăpânire pe lume, așa cum o cunoaștem, transformând-o în iad.

A fost oprit de către cei mai puternici vrăjitori ai vremii și trimis înapoi în iad, de unde a venit. Pentru a se asigura că Dracula nu va putea reveni, au sigilat portalul folosind 3 cristale magice. Dar, pentru că acele cristale nu puteau fi distruse, le-au ascuns în criptele secrete de sub Castelul Bran.

Care este misiunea ta?

Ai aflat din scrieri străvechi despre adevăratul Dracula, precum și despre locul în care au fost ascunse cele 3 cristale. Ești fascinat de măreția care te așteaptă dacă îl aduci înapoi pe tărâmul celor vii. Așa că, te aventurezi în căutarea cristalelor magice care să-l salveze pe Dracula și în sfârșit veți pune împreună stăpânire pe lume.

PREȚURI

Dracula: The Second Coming
160 lei / 2 persoane 200 lei / 3 persoane 240 lei / 4 persoane 280 lei / 5 persoane 320 lei / 6 persoane