Fii spion contra cronometru!

Testează-ți intuiția și aventurează-te în prima ta misiune de spionaj!

Simte adrenalina și lasă-te ghidat de indicii!

Odată începută misiunea, trebuie să găsești dovezile ascunse și să dezlegi misterele. Timpul se scurge, iar viteza e arma ta cea mai de preț.

  • 60min
  • 2-6 persoane
  • Dificultate medie

Povestea începe când ...

...ești recrutat pentru a fi agent sub acoperire după o lungă perioadă de antrenament. E momentul potrivit să te afirmi în acest rol! Organizația pentru care lucrezi te informează că ultima lor operațiune a fost compromisă, iar trei agenți au fost deja arestați și acuzați de spionaj militar. Tot ce știi este că există un spion infiltrat în organizație, pe nume Aldrich Ames. Agenția se bazează pe tine pentru a-i dejuca planurile!

Care este misiunea ta?

Te afli în biroul spionului și trebuie să afli numele organizației pentru care acesta lucrează de fapt. Ai la dispoziție 60 de minute, iar timpul se scurge fără să-ți dai seama. Ține minte: odată ajuns aici, nimic nu este ceea ce pare! Adună-ți echipa, descoperă indiciile și rezolvă misterul! De tine depinde cum se va încheia povestea.

PREȚURI

Internal Affairs 40 lei / scenariu + 40 lei / persoană
Chemical Attack 50 lei / scenariu + 40 lei / persoană

Prețurile sunt formate dintr-o componentă fixă, dependentă de scenariul de joc ales, plus o componentă variabilă ce depinde de numărul de persoane din echipa ta. Spre exemplu, prețul pentru o echipă de 3 persoane care joacă Internal Affairs is 40 + 40 × 3 = 160 lei.