The Curse of the Scarab

Play-at-home game

Preț: € 16.99 (include TVA)
* După cumpărare, veți primi pe email link-ul către joc și o cheie unică, ce va fi valabilă pentru 4 dispozitive diferite și timp de 48 de ore de când începeți să jucați. Puteți alege să jucați imediat, sau oricând altcândva.

60 Minute

Durata jocului poate fi mai lungă sau mai scurtă de 60 min. Este dependentă atât de numărul de jucători din echipă, cât și de experiența acestora în rezolvarea puzzle-urilor. Dar tot ce contează este distracția. ;).

2-4 Jucători

Recomandăm ca jocul să fie jucat în maximum 4 persoane, iar dacă nu sunteți cu toții în același spațiu, puteți folosi aplicații pentru conferințe video/screen sharing, precum Zoom sau Skype.

12+ Ani

Vârsta minimă este doar o sugestie, jocul putând fi jucat și de către copii mai mici, sub îndrumarea unor adulți.

Cerințe

Imprimantă, creion/pix, foarfecă, boxe audio (sau difuzoarele telefonului), browser web modern (Chrome, Edge, Firefox).

Limbă

Pe această pagină, jocul se achiziținează în limba română. El este disponibil și în limba engleză, aici.

Povestea jocului

Prietenul tău Christopher, un arheolog înrăit, a plecat în căutarea unui artefact prețios, aventurându-se în Marea Piramidă din Giza. Din cauză că lipsește deja de două zile, decizi să pleci în căutarea lui, în speranța că îl vei găsi teafăr.

Aventura ta începe când îi găsești rucsacul abandonat și trebuie să pui cap la cap toate indiciile, pentru a ajunge la el înainte de a fi prea târziu. Va trebui să treci peste obstacole dintre cele mai diverse pentru a-l găsi pe Christopher.

Cum funcționează?

După ce comanzi jocul, vei primi un email cu un link către PDF-ul pe care va trebui să-l printezi (7 pagini), alături de link-ul către joc și o cheie unică de acces. Cheia de acces este valabilă pentru 4 dispozitive diferite și timp de 48 de ore de când începi să te joci, fie că este acum, fie că este în viitor.

Recomandăm să printezi paginile PDF-ului înainte de a introduce cheia de acces.

Jocul are atât componente printabile, cât și online.

Poate fi jucat și pe telefonul mobil, însă recomandăm un monitor mai mare, dacă aveți la dispoziție.

Nu este nevoie de niciun set-up prealabil. Pagina jocului te va ghida spre rezolvarea puzzle-urilor și tot acolo vei avea indicii disponibile, pe care le poți accesa oricând.

Poți folosi și resurse externe (care nu se află în pagina jocului), atunci când vei avea nevoie.