Treasure Hunt în Brașov

Experimentează o competiție pe echipe în orașul de la poalele Tâmpei! Un indiciu te duce către altul, explorezi Brașovul la pas în timp ce rezolvi tot felul de provocări pentru a afla următorul punct de interes.

Evenimente viitoare

Obscurescu & Justiția

City & Forest Race

Sămbătă, 29 august, ora 11:00

Procurorul Șerban Obscurescu investighează cazul unor foști securiști de rang înalt, care au comis numeroase atrocități în perioada comunismului și pentru care nu au fost trași la răspundere. Aceștia și-au ascuns foarte bine urmele colaborării cu Securitatea, în decembrie '89, însă ceva le-a scăpat: o fotografie ce îi incriminează pe toți. Împreună cu echipa ta de vânători de recomense, accepți provocarea și pornești în căutarea ei. Citește mai mult

Echipele pot avea 2-6 membri. Traseul are aproximativ 5 km și se desfășoară pe străzi din Brașov în proporție de 75%, dar și pe poteci, în proporție de 25%.
Vârsta minimă pentru participare este 16 ani în cazul echipelor formate doar din minori, iar în cazul echipelor mixte, vârsta minimă recomandată este 12 ani. Locul de start, precum și toate informațiile necesare vor fi furnizate în ziua de dinaintea evenimentului, dacă ați achitat contravaloarea biletului de participare.
Preț: 12.99 EUR /persoană

A fost o experiență unică! Ideea în sine de vânătoare de comori este originală și foarte interesantă, însă povestea și puzzle-ul create de Obscuria au creat o atmosferă deosebită de aventură și de suspans. Cu siguranță vom participa la următoarele treasure hunt-uri și vom vedea ce surprize ni se vor pregăti ;)))

Bogdan Ț.

Ce este un Treasure Hunt?

Treasure Hunt-ul este o activitate outdoor, o competiție între echipe, cu scopul final de a găsi "comoara" ascunsă. Fiecare scenariu de Treasure Hunt are un element surpriză, care în final trebuie descoperit. Cine știe după ce vă facem să alergați?

Cum se desfășoară?

Primești coordonatele pentru locul de întâlnire, de unde pornești în aventură. Fiecare indiciu descoperit te va duce în alt loc, până când ajungi să descoperi elementul de interes. Ca să afli indiciul pentru a înainta în joc, va trebui să rezolvi o serie de provocări. Unele vor fi în genul celor de la escape room, altele vor avea legătură cu orientarea în spațiu, altele cu îndemânarea. Trebuie să muncești un pic ca să obții comoara.

De ce ai nevoie?

E musai să ai la tine cel puțin un telefon încărcat, cu acces la internet, pentru că vei avea mare nevoie de el. Atât pentru a parcurge jocul (Google-ul de data asta te va ajuta enorm), cât și ca să ceri ajutor dacă ai nevoie. În rest, multă voie bună și chef de distracție.

Când se organizează Treasure Hunt?

În general evenimentele de acest gen au loc în weekend-uri și vor fi anunțate. Pentru a afla care este data următorului eveniment, consultă secțiunea: "Upcoming events" și verifică disponibilitatea. Există un număr limitat de intrări. Biletele se pot achiziționa doar online, pe site, în limita disponibilității. Când un eveniment este "sold out" vei vedea pe site.