Fii eroul de care este atât de mare nevoie!

Luat ostatic de către teroriști și blocat în subteran, ai devenit singura speranță la supraviețuire a mii de oameni.

Un scenariu de joc bazat pe evenimentele din Tokyo, din 1995.

Folosește-ți curajul, abilitățile logice și încarcă-te cu adrenalină în lupta contra-cronometru!

Ești prins în centrul de control al uneia dintre cele mai aglomerate stații de metrou din Europa. Poți dezamorsa dispersorul de gaz sarin înainte să fie prea târziu și să salvezi mii de vieți? Poți face față presiunii?

  • 60min
  • 2-6 persoane
  • Dificultate ridicată

Povestea începe când…

Ai fost luat ostatic cu echipa ta în centrul de control al unei stații de metrou extrem de aglomerate. Un grup de teroriști a planificat un atac chimic la oră de vârf, amenințând să elibereze gaz sarin în sistemul de ventilație al stației. Au conectat un dispersor la conductele de aer și te-au lăsat blocat în cameră.

Teroriștii au plecat, dar au lăsat în urmă un cronometru care arată că mai ai doar 60 de minute până la declanșarea dispersorului. Mii de vieți sunt în pericol dacă nu găsești o cale de a opri acest atac!

Care este misiunea ta?

Ești parte din echipa responsabilă de gestionarea centrului de control al stației de metrou și ai fost lăsat în urmă de teroriști cu o bombă cu gaz sarin.

Misiunea ta este de a dezamorsa dispersorul înainte ca acesta să elibereze gazul letal în stația de metrou. Cu toate acestea, ești blocat în cameră și trebuie să folosești toate indiciile disponibile și abilitățile tale de rezolvare a problemelor pentru a găsi o cale de a dezamorsa mecanismul. Mii de oameni depind de tine. Vei reuși să împiedici catastrofa?

PREȚURI

Code Red
220 lei / 2 persoane 270 lei / 3 persoane 320 lei / 4 persoane 370 lei / 5 persoane 420 lei / 6 persoane