Politica de confidențialitate

SC OBSCURIA CONCEPTS SRL depune toate eforturile pentru respectarea confidențialității datelor dvs. cu caracter personal, respectând prevederile Regulamentului 2016/679/UE, cunoscut și ca GDPR.

Ce fel de date cu caracter personal culegem prin intermediul site-ului?

Pentru efectuarea rezervărilor pentru jocurile noastre, clientul trebuie să introducă următoarele date personale: nume, prenume, adresa de email și număr de telefon.

Pentru ce se folosesc datele?

Datele sunt, sau pot fi folosite în scopul:

 • validării rezervării, pentru a putea identifica clientul la momentul rezervării;
 • contactării clientului pentru confirmarea rezervării;
 • informării clientului în legătură cu modificările care pot apărea pe parcurs și pot influența datele rezervării (probleme tehnice, decalaje etc);
 • oferirii posibilității clientului de a modifica sau anula rezervarea făcută;
 • informării clientului în legătură cu noutățile apărute la Obscuria Escape Rooms, în materie de camere de joc sau a unor evenimente ocazionale care au legătură cu activitatea prestată;
 • informării clientului în legătură cu promoțiile ocazionale practicate;
 • încurajării scrierii de recenzii legate de experiențele personale ale clientului avute în cadrul jocurilor noastre.
 • marketing-ului folosind Facebook Ads;
 • identificării clienților care nu au respectat termenele și condițiile (nu s-au prezentat pentru rezervarea făcută, nu au respectat regulamentul jocului etc) și prevenirii acestor situații pe viitor, dacă aceștia efectuează o altă rezervare;
 • trimiterii pozelor făcute la Obscuria Escape Rooms, pe email, la solicitarea clientului.

Cine are acces la aceste date?

Datele procesate în scopurile enumerate mai sus pot fi accesate exclusiv de către reprezenții legali și de asociații societății SC OBSCURIA CONCEPTS SRL (Obscuria Escape Rooms), precum și de către angajați, pe perioada derulării contractului de muncă cu societatea. După încheierea contractului de muncă, angajații nu mai au acces la sistemul de rezervări.

Unde se stochează aceste informații?

Datele introduse de dvs. în momentul efectuării rezervării apar în sistemul nostru de rezervări, unde accesul este permis prin introducerea unui username și a unei parole. Accesul este permis administratorului, asociaților și angajaților, pe perioada desfășurării contractului  cu societatea SC OBSCURIA CONCEPTS SRL. Ulterior, accesul acestora este blocat.

Pentru cât timp sunt salvate datele?

Vom păstra datele dumneavoastră pentru a ține la curent cu noutăți/oferte/evenimente până când vă retrageți consimțământul. După această perioadă, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse.

Care sunt drepturile dvs. legate de datele personale?

 • Dreptul de acces la informații: aveți dreptul de a fi informat cu privire la datele personale prelucrate, scopul și modalitatea prelucrării acestora.
 • Dreptul la rectificare: aveți dreptul de a rectifica datele dvs. cu caracter personal, dacă acest lucru este necesar, contactând telefonic, la numărul de telefon: 0734.495.778,  sau pe email la adresa agency@obscuria.ro, un reprezentant Obscuria Escape Rooms.
 • Dreptul la eliminarea datelor/ ștergerea din baza de date: aveți dreptul să vă manifestați dorința de a vi se șterge datele cu caracter personal din baza de date, atunci când acestea nu mai sunt necesare în scopurile colectării inițiale.
 • Dreptul la limitare: aveți dreptul să solicitați limitarea procesării datelor, caz în care le vom păstra doar în scopul validării rezervării și comunicării eventualelor modificări apărute în legătură cu starea rezervării dvs., înainte de data rezervării.
 • Dreptul la opoziție: aveți dreptul de a obiecta la continuarea procesării datelor dvs. în condițiile și limitele prevăzute de lege.
 • Dreptul la portabilitate: aveți dreptul de a ne solicita să transmitem mai departe datele pe care ni le-ați furnizat în format electronic în condițiile și limitele prevăzute de lege.
 • Dreptul de a vă opune marketingului direct: aveți dreptul de a vă opune marketingul direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.Vă puteți dezabona de la marketingul direct, urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;
 • Dreptul de a depune o reclamație: aveți dreptul să depuneți reclamații la autoritatea de protecție a datelor.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Politica de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Politicii de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale acesteia, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.